11 AUGUST

Fruen fra Saltholmen

Fruenfrasaltholmenstort

Svake Produksjoner presenterer Fruen fra Saltholmen som er en forviklingskommedie som garantert vil engasjere og underholde publikum.

En kvinne føler en enorm og grufull dragning mot havet. Hun lever i midlertid i et ekteskap med to stedøtre som hun føler at holder hende igjen på fastlandet. Men så en dag dukker en gammel kjenning opp, en kjenning fra havet. Plutselig blir alt satt på hodet, og hun må velge. Det som skremmer og drager, eller det stabile og sikre.

Svake produksjoner presenterer Fruen fra Saltholmen som er en forviklingskommedie som garantert vil engasjere og underholde publikum. Et stykke som selvsagt handler om mennesker på søken, jag etter bekreftelse og hva som skjer når man får valget mellom noe større og det trygge man allerede har.

Forestillingen er i ånd av Ibsen og Karibien og på scenen finner du Christian Hestø, Andrea Rudland Haave, Solveig Bjerre Petersen og Vegar Melfjord.

Gjesteskuespiller - Stein Winge

Vi spiller fredag 11. august og lørdag 12. august kl 20 begge kveldene.

Billetter (kr 200) fås kjøpt i resepsjonen på hotellet. Ring 37270144 for å reservere. Spesialtilbud i restuaranten i forkant av forstilinngene.


Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


12 AUGUST

Fruen Fra Saltholmen Lite

Fruen fra Saltholmen

22 SEPTEMBER

Agder Vokalensemble Lite

Agder Vokalensemble synger Simon&Garfunkel

15 OKTOBER

Hilde Eskild Lite

Skrønekurs med Hilde Eskild

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev