09 JULI

To Rustne Herrer -Hvis helsa holder- The Show

Ole Paus Og Jonas

Velkommen til en strålende aften med Ole Paus og Jonas Fjeld, to rustne herrer, som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring - hvis helsa holder

Hvis helsa holder– The Show

Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show.

22. september 2016 er det duket for storslått premiere på Chat Noir i Oslo. Deretter tar herrene med seg gitarene på turné land og strand rundt.

Mye har skjedd siden 1996. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, Internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. I tillegg er duoen allerede i gang med å skrive nye sanger sammen.

Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Og begge har de fått bekreftet sin posisjon som landets største låtskrivere gjennom nytolkningene i «Hver gang vi møtes» på TV2.

Ole Paus (70) har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970, og annonserte i 2013 at han legger opp som plateartist. Han ble i 2015 innlemmet i Rockheims Hall Of Fame.

Jonas Fjeld (65), som egentlig heter Terje Jensen, har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist.

Som To rustne herrer har duoen gitt ut «To rustne herrer» (1996), «Damebesøk» (1998) og «Tolv rustne strenger« (2003).

Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring - hvis helsa holder.

Gjør dette til en helaften med middag først og så reserverte plasser under showet.

Pris for kun show er kr 500.- inkl gebyr.

Pris for 3 retters middag og show på de beste plassene er kr 1100.- inkl gebyr.

VELKOMMEN!
Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


14 JULI

Unni Lite

Unni Wilhelmsen

18 JULI

Vamp Lite Format Men Stort 1

VAMP

20 JULI

Sandra Lite

Sandra Point Trad. Jazz Band

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev