09 FEBRUAR

Afternoon Tea og Engelsk Aften

Engelsk Aften 3

Kvartetten, bestående av Morten Austdal, Hilde Eskild, Camilla Susann Haug og Jo Eskild kommer tilbake på scenen hos oss. Endelig er England tema! Vi bygger på med ekte Afternoon Tea.

Praktisk informasjon:
kr 275.- for forestillingen Engelsk aften. Starter kl 18:00.
Kr 595.- for Afternoon Tea på ekte Hotel Ritz vis og forestillingen Engelsk aften på reserverte plasser. Starter kl 16:30.
Begrenset antall plasser!
Billetter reserveres / kjøpes på hotellet: tlf 37270144 and

Ladies and Gentlemen, it is time!
Endelig England! Kvartetten, bestående av Morten Austdal, Hilde Eskild, Camilla Susann Haug og Jo Eskild, har beveget seg i vesterled de to siste årene, og nå har de endelig kommet til selve eventyrlandet. Landet for pomp og prakt, trekantede, doble loffskiver uten skorpe og finslepen humor. Morten, ofte omtalt som Lillesands svar på Stepen Fry og Arne Scheie, serverer engelsk konfekt. En fargerik blanding av fakta, sitater, epistler og anekdoter. Vi er ikke spent på om han kommer til å nevne fotball. Det blir som å tvile på selveste Newton og at epler faller nedover. Hilde har fråtset i en diger plumpudding av fortellinger og Jo og Camilla har smakt seg frem til musikk som er både deres og publikums cup of tea.
Shakespeare og Churchill er selvskrevne. Det er også mystiske gamle herregårder. Og, selvfølgelig: afternoon tea i Hotel Norges elegante salong før forestilling. Oh dear!!

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


06 MARS

Stort Nettside 7

Konsert med Elin Furubotn og Torbjørn Økland

07 MARS

Soul Stew

KRS SOUL STEW

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her