11 JULI

Konsert med pianist Ole Christian Haagenrud

Haagenrud Stort

Denne kvelden flytter vi vår servering opp noen meter i gata til Meta Hansens Kulturhus og inviterer til en flott konsert.

Lillesand Kunstforening, Meta Hansens Kulturhus og Lillesand Hotel Norge samarbeider om denne kvelden.
Ole Christian ble kjent for mange lillesandere etter sin fantastiske prestasjon som pianist for Arve Tellefsen i November 2018 i Lillesand Kirke.

Vi gleder oss stort til denne kvelden, og kan garantere en god musikkopplevelse inne i Meta Hansens Kulturhus .

Billetter selges på Lillesand Hotel Norge telefon 37270144 og på Ticketmaster :
Type 1:
Tapas og reserverte plasser under konsert: kr 500.-(kl 18:30)
Type 2:
Kun konsert: kr 250.- (kl 20:00)

Informasjon:
Ole Christian Haagenrud (1989) blir regnet som en av de mest lovende unge pianister i Norge. Han fullførte nylig det prestisjefylte diplomstudiet ved Norges musikkhøgskole, der han hadde professor Jens Harald Bratlie og professor Håvard Gimse som sine lærere. Han er nå tatt opp i Talent Norges nye storsatsing ArtEx (Artist in Excellence).
Ole Christian har mottatt en rekke priser og utmerkelser. Han har gjort seg sterkt bemerket i nasjonale og internasjonale konkurranser, og i 2008 vant han Ungdommens Musikkmesterskap der han fikk utmerkelsen Årets musiker. I 2014 ble han tildelt Robert Levins festspillpris.
Ole Christian har vært solist med profesjonelle symfoniorkestre som Bergen Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret og Lithuanian National Symphony Orchestra, og mange av hans konserter har blitt overført på nasjonal og internasjonal tv og radio.
Ole Christian er en svært ettertraktet kammermusiker og akkompagnatør, og han har samarbeidet med musikere som
Lars Anders Tomter, Henning Kraggerud og Arve Tellefsen. Ole Christian deltar jevnlig på store festivaler i Norge og i utlandet. Han har hatt solo- og kammermusikkopptredener i land som Danmark, England, Kina, Kroatia, Latvia, Litauen, Nederland, Polen, Portugal, Russland, Slovakia, Slovenia, Spania, Sveits, Sverige,Tyskland, Østerrike og i USA. Han har spilt på prestisjetunge scener som Concertgebouw i Amsterdam, Brahms Saal i Musikverein i Wien, JF Kennedy Center i Washington DC, The Great Guild Hall i Riga, Stephaniensaal i Graz, The Lithuanian National Philharmonic Hall i Vilnius, The Slovenian Philharmonic Hall i Bratislava, Casa da Musica i Porto, Grieghallen i Bergen, Hovedscenen på Den Norske Opera og i Oslo Konserthus.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


16 JULI

Rådhuset Opera Lite

Elvira Nicolaisen og Benny Borg med venner

19 JULI

Elvira Lite

Sommerkonsert med Anita Skorgan

25 JULI

Ole Paus Lite

Ole Paus konsert

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her