17 MARS

Skotsk Aften

Fullsizeoutput 5992

Hilde og Jo Eskild inntar igjen scenen i Festsalen sammen med Morten Ausdal og Camilla Susann Haug. Denne søndagen blir det Skotland som er tema både i fortelling, sang, musikk, morsomheter og mat.

I Lillesand har vi en soleklar link til Skottland; nemlig selveste Gabriel Scott. Han skal selvsagt med når Morten Austdal, Hilde Eskild, Camillla Susann Haug og Jo Eskild inviterer til Skotsk aften sammen med Lillesand Hotel Norge. Morten, Lillesands svar på Stephen Fry og Arne Scheie, har kokt sammen litt av en haggis med interessante fakta, sitater, epistler, anekdoter og, selvfølgelig, sport. Hilde har funnet fram fortellinger både av det makabre og eventyrlige slaget. Fabelaktige Camilla skal igjen fortrylle oss med sin usedvanlig vakre stemme, stødig og fantasifullt akkompagnert av Jo på tangenter. Til sammen håper vi dette blir en tankevekkende, underholdende, humoristisk og velsmakende vinterkveld i Lillesand. Vi lover at vi ikke skal spille sekkepipe!

Spis en skotsk spesialitet (det blir IKKE haggis) og deilig dessert og sitt på de beste plassene under forestillingen for totalt kr : 395.-
Pris for kun forestilling er kr : 220.- (Forestillingen begynner kl 18)

Middag kan du reservere før eller etter forestilling...
Billetter kan reserveres /kjøpes i resepsjonen på Hotel Norge . Telefon 37270144

Vil du ta det som en tur og overnatte søndag til mandag? Book en super deal her.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


29 MARS

Copy Of Grense Stor Nettside

Vrange fylkesgrensa og rette Egdefolk

06 APRIL

Stort Tour De Bobler

"Tour de bobler" i Lillesand

11 APRIL

Lite Bilde Til Hotelnorge No

Edvard Hoem kåserer om sin nyeste bok Jordmor på jorda

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev