24 OKTOBER

Bjørn Eidsvåg // Lillesand Kirke

Eidsvåg

I høst tar Bjørn Eidsvåg med seg en rikholdig katalog med kjente og kjære låter til Lillesand.


De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen "Etterlyst: Jesus" på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Lillesand kirke for å spille solokonsert.

«Jeg ser stort frem til å innta Lillesand kirke. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», sier Eidsvåg.

Før konserten blir det en førsnakk mellom Bjørn Eidsvåg, sokneprest Frode Fjeldbraaten og Magne Aartun om Bjørns musikkarriere, hans forfatterskap og hans tanker rundt Den Norske Kirkes plass i samfunnet.

Grunnesund Pigekor varmer opp med sin tolkning av noen av Bjørn Eidsvågs låter.

Gjør kvelden til en helaften ved å spise deilig fiskesuppe hos Lillesand Hotel Norge før eller etter konserten! For 575 kr (inkl. billettavgift) får du fiskesuppe og konsertbillett med de beste plassene.

Pris for kun konsertbillett: 375 kr (inkl. billettavgift).

Billetter kjøpes på Ticketmaster eller på Lillesand Hotel Norge: ring 37 27 01 44 eller send e-post til lillesand@hotelnorge.no for å reservere.

❗️Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Takk til Lillesand Sparebank som med sin gave har gjort det mulig å arrangere denne konserten.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


19 NOVEMBER

Haagenrud

Klassisk konsert med Haagenrud og Ålien

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her