06 OKTOBER

Prosessen mot Hamsun v/ Hanne Sohie Greve

Greve

I samarbeid med Lillesand Kirkeakademi har vi gleden av å invitere til denne kvelden

Lillesand Kirkeakademi har fått Hanne Sophie Greve til å komme til Lillesand Hotel Norge for å kåsere om prosessen mot Hamsun kl 19:30 tirsdag 6 oktober.

Tradisjonen tro disker vi opp med kveldsmat i forkant. Denne gangen blir det nystekt Quiche og salat kl 18:30. Reserverte plasser til de som spiser først.

Pris for kun kåseri: kr 150.-

Pris for kveldsmat og kåseri på de beste plassene: kr 350.-

Billetter kjøpes ved å sende mail til lillesand@hotelnorge.no med navn og telefonnummer til de som kommer. Vippskrav sendes og kvittering er billett. Ved spørsmål ringer du 37270144.

Grunnet smittevern selges det svært få billetter! Det gis full refusjon dersom arrangementet må avlyses av arrangør eller en som har billett ikke kan delta på grunn av symptomer på smitte.

Bakgrunn:

Hanne Sophie Greve er jurist, Dr.juris 1988. Hun har vært arbeidet for FNs høykommissær for flyktninger, Bangkok, og vært førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen. Fra 1988 er hun dommer/lagmann ved Gulating lagmannsrett. Fra 1998–2004 var hun dommer ved Den europeiske menneskerettighetsdomstol i Strasbourg. Hun har vært medlem av FNs ekspertkommisjon for undersøkelse av brudd på internasjonal humanitær rett i det tidligere Jugoslavia og leder for Verdikommisjonen 1998. Hanne Sophie Greve ble tildelt Fritt Ords pris 1995 og fredsprisen Fangenes testament 2003.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Beate

Beate Holm Töpfer

Hotelldirektør og eier

Andre arrangementer


09 OKTOBER

Himmel Og Hav Event 1

Himmel og Hav for en fredag

24 OKTOBER

Eidsvåg

Bjørn Eidsvåg // Lillesand Kirke

19 NOVEMBER

Haagenrud

Klassisk konsert med Haagenrud og Ålien

SE HELE PROGRAMMET

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her