Kjøkken i særklasse

Mat og drikke

Lillesand Hotel Norge kan tilby lokale spesialiteter og kontinentale klassikere fra både hotelkjøkkenet og restaurant Ninos. Vi bruker lokale leverandører og varierer menyen med sesongens beste råvarer.

Ninos


Ninos er hotellets lille, sjarmerende restaurant på bryggekanten. Den er en integrert del av hotellet og du kan ofte oppleve at en som du nettopp så jobbe på hotellet plutselig er på Ninos med serveringsbrett eller kokkejakke. Ninos ble startet fordi dagens eiere av hotellet savnet ekte italiensk pizza i Lillesand. Sammen med dyktige ansatte satset de på at dette ville slå an i byen. Ninos har vist seg å være en stor suksess på sommeren, og et kjærkomment tilbud for byens innbyggere i de stille vintermånedene. På Ninos finner du ikke bare den utrolig tynne og gode steinovnspizzaen, men også fantastiske fiskeretter, kjøttretter og ikke minst pasta og salater.

ÅPNINGSTIDER PÅ NINO's:

Mandag - Stengt

Tirsdag fra kl 16:00

Onsdag fra kl 16:00

Torsdag fra kl 16:00

Fredag fra kl 16:00

Lørdag fra kl 13:00

Søndag fra kl 14:00

På sommeren har vi åpent alle dager fra kl 12:00.

På bevegelige helligdager åpner vi som regel kl 14.

Ta kontakt på telefon 37272004 for å bestille bord


 

Se Nino's meny

Mat Ninos

Fokus på gode råvarer


I vår hotelrestaurant kan vi friste med Liveche-kyllingbryst fra Stange gård, indrefilet av Herefordokse og sjømat levert fra fiskeforhandleren vår i Kristiansand. Ofte dufter hele hotellet av nybakt eplekake bakt med epler fra Lillesand.

Mat Kortreist

Noe for enhver smak


Kjøkkenet er alltid behjelpelig med ønsker også utenfor menyen. Cateringen har slukket tørsten og dempet sulten både på Saltholmen fyr og øyene i Blindleia.

Hotel Norge har en variert meny og et rikt utvalg av viner. Sommerstid kan du nyte mat og drikke i Hotelhaven.

Kontakt oss for bestilling


Portrett Wolfgang

Wolfgang Töpfer

Kjøkkensjef og eier

Meld deg på vårt nyhetsbrev