Selskapsmenyer

Forretter

  • Sesampanert sjøørett servert med kremet spinat og teriakisaus
  • Carpaccio av okse servert med ristede pinjekjerner
  • Birkebeinerskinke med mascarponecreme og honningmelon
  • Ørret og piggvartartar anrettet med gressløksaus
  • Toast ”Lillesand” med rømmemarinerte reker, dill og sitron
  • Rekecocktail med salat og klassisk dressing
  • Akevitt gravet laks servert med dijonsennepsaus
  • Grillede kamskjell med kremet spinat og trøffel-hollandaise*
  • Lun asparges med saus Hollandaise og laksekaviar 
  • Kyllingfilet fylt med spinat og ricotta servert med mangorelish
  • Scampi tempura med chilimajones og ponzo saus*

Supper

  • Hotel Norges fiskesuppe tilsmakt Pernod
  • Kremet skogssoppsuppe med friske urter
  • Aspargessuppe med sprøstekt bacon
  • Suppe etter valg av brokkoli, blomkål eller champignon

Sorbet og mellomrett

  • Eplesorbet med Calvados* Champagnesorbet Norzola i filopose servert med druekompott

Hovedretter, kjøtt

  • Soppfyllt indrefilet av Herford okse*  Servert med sesongens grønnsaker og kremet peppersaus 
  • Langtidsstekt ytrefilet av Herfordokse Servert med grønnsaker, rødvinsaus og poteter 
  • Kalveentrecôtè Servert med sesongs grønnsaker, skogsoppsaus og stekte Amandine poteter
  • Pestomarinert svinefilet  Serveres med ferske grønnsaker og champignonsaus Lammecarrè Serveres med ratattouille, grilltomat, råstekte poteter og timinansjy
  • Rosastekt hjortefilet* Anrettet med eple-rødkål, sautert rosenkål, pære, tyttebær og viltsaus
  • Kyllingbryst "Alfredo" Servert med salat eller grønnsaker, ris eller pasta og spicy tomatsaus
  • Kalvestek  Anrettet med sauterte rotfrukter, østersopp og kremsaus
  • Dyrestek Servert med rosenkål, rødvinspære, tyttebær og kremet viltsaus
  • Lammelår Servert med selleripurrè, glasserte grønnsaker, råstekte poteter og timiansky

Hovedretter, fisk

  • Sesampanert sjøørret Servert med terriakisaus
  • Ovnsbakt kveite  Servert med grønnsaker, poteter og hummersaus
  • Torsk med tradisjonelt tilbehør  Serveres to ganger 
  • Grillet torskeloin Servert med rødvins glace, grønnsaker og poteter

Poteter

Alle retter serveres med poteter etter ditt ønske.

  • Råstekte poteter kuttes i båter og stekes i ovnen med olivenolje, hvitløk og urter
  • Gratinerte poteter kokes sammen med kremfløte og gratineres med ost
  • Bakte poteter bakes i aluminiumfolie på høy temperatur
  • Stekte poteter, kokes først for så stekes i smør  Kokte poteter

Dessert

  • Ostekake med bærcoulis*  
  • Panna cotta 
  • Nøttekurv anrettet med frisk frukt/jordbær og sorbet 
  • Karamellpudding  
  • Sjokolademousse med skogsbærcoulis* 
  • Cremé Brûllé Hotel Norges desserttallerken* 
  • Varm bærkompott med vaniljeis 
  • Sjokololadefondant med hjemmelaget brunostis*     
  • Rømmemousse med marinerte bær 
  • Avslørte bypiker – rabarbarakompott med pisket krem og kavring

Rettene merket med * inngår ikke i bryllupspakkene                       

Meld deg på vårt nyhetsbrev