Vi lover deg en opplevelse

Mat og drikke

For tiden er det mange som vil ha take-away og vi kan levere det meste! Vår kjøkkensjef mener at det viktigste i livet er maten. Det skal være en opplevelse å spise, og vi ser frem til å kunne ønske deg velkommen til bords hos oss eller hjemme hos deg selv..


Etter en god natts søvn kan du nyte en sunn og god frokost i hotellets spisesal. På bordet står det nystekt brød, eggerøre, bacon, sild, røkt laks, yoghurt, oster, syltetøy og kjøttpålegg.

Noen timer har gått og det er på tide med lunsj. Kanskje frister det med et godt måltid i en av våre salonger? Er det sommer og sol kan du nyte god mat og drikke i vår blomstrende hotellhave.

Lillesand Hotel Norge har fokus på lokale leverandører og sesongens beste råvarer. Ofte dufter hele hotellet av nybakt eplekake med epler fra Lillesand. Vi kan friste med kylling fra Stange gård, og sjømat levert av fiskeforhandleren vår i Kristiansand.

Mat Kortreist

Hotellets bryggerestaurant NINO's


Vi har heldigvis nå åpen restaurant og skjenkebevilling både inne og ute på bryggekanten. Vi fortsetter allikevel å tilby gode priser på take-away når vi ikke har kø i restauranten.

Mange av våre hotelgjester velger å ta turen til brygga for å spise vår nydelige steinovnsbakte pizza til middag en av kveldene de er hos oss. Bare to minutters spasertur unna hotellet ligger nemlig Ninos, hotellets sjarmerende restaurant på bryggekanten. Her kan du treffe kokken som du møtte på hotellet i går. Og det blir ikke bare servert pizza, på menyen står også fisk, kjøtt, pasta og salater.

Ta kontakt på telefon 37272004.


Se Ninos' meny

Mat Ninos

Nino's meny


Nino's holder åpent alle dager.

Vi har gode rutiner for smittevern og ønsker at våre gjester bidrar med å holde god avstand og håndhygiene.

Ninos

Catering


Kjøkkenet er alltid behjelpelig med ønsker også utenfor menyen. Cateringen har slukket tørsten og dempet sulten både på Saltholmen fyr og øyene i Blindleia.

Hotel Norge har en variert meny og et rikt utvalg av viner. Sommerstid kan du nyte mat og drikke i Hotelhaven.

Mat Og Drikke Catering

Selskapsmenyer


Ikke nøl med å kontakte oss for et tilbud tilpasset dine behov.

Klikk her for å se våre selskapsmenyer

Kontakt oss for bestilling


Portrett Wolfgang

Wolfgang Töpfer

Kjøkkensjef og eier

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her