Vi lover deg en opplevelse

Mat og drikke

For tiden er det mange som vil ha take-away og vi kan levere det meste! Vår kjøkkensjef mener at det viktigste i livet er maten. Det skal være en opplevelse å spise, og vi ønsker deg velkommen til bords hos oss eller hjemme hos deg selv..

Eksempel på take-away meny


FB-Hotel-Norge-take-away-april_mai-kl-16-20.png#asset:560

Mat Og Drikke Hotelfrokost


Etter en god natts søvn kan du nyte en sunn og god frokost i hotellets spisesal. På bordet står det nystekt brød, eggerøre, bacon, sild, røkt laks, yoghurt, oster, syltetøy og kjøttpålegg.

Noen timer har gått og det er på tide med lunsj. Kanskje frister det med et godt måltid i en av våre salonger? Er det sommer og sol kan du nyte god mat og drikke i vår blomstrende hotellhave.

Lillesand Hotel Norge har fokus på lokale leverandører og sesongens beste råvarer. Ofte dufter hele hotellet av nybakt eplekake med epler fra Lillesand. Vi kan friste med kylling fra Stange gård, og sjømat levert av fiskeforhandleren vår i Kristiansand.

Mat Kortreist

Hotellets bryggerestaurant NINO's


Til middag kan du få nydelig steinovnsbakt pizza. Bare to minutters spasertur unna hotellet ligger nemlig Ninos, hotellets sjarmerende restaurant på bryggekanten. Her kan du treffe kokken som du møtte på hotellet i går. Og det blir ikke bare servert pizza, på menyen står også fisk, kjøtt, pasta og salater.

For tiden har vi for det meste take-away grunnet reglene for smittevern. Om sommeren har Ninos normalt sett åpent alle dager fra kl 12, utenom sesong har vi stengt mandager og åpner kl 16 tirsdag- fredag. Kl 13 på lørdager og kl 14 på søndager. Ta gjerne kontakt på telefon 37272004 for å få oppdatert informasjon om våre åpningstider og tilbud.

Se Ninos' meny

Mat Ninos

Nino's meny


Så snart det lar seg gjøre åpner vi restauranten på bryggekanten igjen for normal drift.

Og tilbyr da denne menyen (forbehold om enkelte endrigner):

Ninos

Catering


Kjøkkenet er alltid behjelpelig med ønsker også utenfor menyen. Cateringen har slukket tørsten og dempet sulten både på Saltholmen fyr og øyene i Blindleia.

Hotel Norge har en variert meny og et rikt utvalg av viner. Sommerstid kan du nyte mat og drikke i Hotelhaven.

Mat Og Drikke Catering

Kontakt oss for bestilling


Portrett Wolfgang

Wolfgang Töpfer

Kjøkkensjef og eier

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her