Vi lover deg en opplevelse

Mat og drikke

Vår kjøkkensjef mener at det viktigste i livet er maten. Det skal være en opplevelse å spise, og vi ønsker deg velkommen til bords.

Menyen i Spisestua


IMG_3027.jpg#asset:441

Mat Og Drikke Hotelfrokost


Etter en god natts søvn kan du nyte en sunn og god frokost i hotellets spisesal. På bordet står det nystekt brød, eggerøre, bacon, sild, røkt laks, yoghurt, oster, syltetøy og kjøttpålegg.

Noen timer har gått og det er på tide med lunsj. Kanskje frister det med et godt måltid i en av våre salonger? Er det sommer og sol kan du nyte god mat og drikke i vår blomstrende hotellhave.

Lillesand Hotel Norge har fokus på lokale leverandører og sesongens beste råvarer. Ofte dufter hele hotellet av nybakt eplekake med epler fra Lillesand. Vi kan friste med kylling fra Stange gård, og sjømat levert av fiskeforhandleren vår i Kristiansand.

Mat Kortreist

Hotellets bryggerestaurant


Til middag kan du få nydelig steinovnsbakt pizza. Bare to minutters spasertur unna hotellet ligger nemlig Ninos, hotellets sjarmerende restaurant på bryggekanten. Her kan du treffe kokken som du møtte på hotellet i går. Og det blir ikke bare servert pizza, på menyen står også fisk, kjøtt, pasta og salater.

Om sommeren har Ninos åpent alle dager fra kl 12, utenom sesong har vi stengt mandager og åpner kl 16 tirsdag- fredag. Kl 13 på lørdager og kl 14 på søndager. Ta gjerne kontakt på telefon 37272004 for å bestille bord.

Se Ninos' meny

Mat Ninos

Catering


Kjøkkenet er alltid behjelpelig med ønsker også utenfor menyen. Cateringen har slukket tørsten og dempet sulten både på Saltholmen fyr og øyene i Blindleia.

Hotel Norge har en variert meny og et rikt utvalg av viner. Sommerstid kan du nyte mat og drikke i Hotelhaven.

Mat Og Drikke Catering

Kontakt oss for bestilling


Portrett Wolfgang

Wolfgang Töpfer

Kjøkkensjef og eier

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les vår personvernerklæring her