Forretter
- Sesampanert sjøørett servert med kremet spinat og teriakisaus
- Carpaccio av okse servert med ristede pinjekjerner
- Birkebeinerskinke med mascarponecreme og honningmelon
- Ørret og piggvartartar anrettet med gressløksaus
- Toast ”Lillesand” med rømmemarinerte reker, dill og sitron
- Rekecocktail med salat og klassisk dressing
- Akevittgravet laks servert med dijonsennepsaus
- Grillede kamskjell med kremet spinat og trøffel-hollandaise*
- Lun asparges med saus hollandaise og laksekaviar
- Kyllingfilet fylt med spinat og ricotta servert med mangorelish
- Scampi tempura med chilimajones og ponzo saus*
Supper
- Hotel Norges fiskesuppe tilsmakt Pernod
- Kremet skogsoppsuppe med friske urter
- Aspargessuppe med sprøstekt bacon
- Suppe etter valg av brokkoli, blomkål eller champignon
Sorbet og mellomrett
- Eplesorbet med Calvados* Champagnesorbet Norzola i filopose servert med druekompott
Hovedretter av kjøtt
- Soppfylt indrefilet av Herford okse* servert med sesongens grønnsaker og kremet peppersaus
- Langtidsstekt ytrefilet av Herford okse servert med grønnsaker, rødvinsaus og poteter
- Kalveentrecôte servert med sesongs grønnsaker, skogsoppsaus og stekte Amandine poteter
- Pestomarinert svinefilet servert med ferske grønnsaker og champignonsaus
- Lammecarrè serveres med ratattouille, grilltomat, råstekte poteter og timinansjy
- Rosastekt hjortefilet* anrettet med eple-rødkål, sautert rosenkål, pære, tyttebær og viltsaus
- Kyllingbryst "Alfredo" servert med salat eller grønnsaker, ris eller pasta og spicy tomatsaus
- Kalvestek anrettet med sauterte rotfrukter, østersopp og kremsaus
- Dyrestek servert med rosenkål, rødvinspære, tyttebær og kremet viltsaus
- Lammelår servert med selleripurrè, glasserte grønnsaker, råstekte poteter og timiansky
Hovedretter av fisk
- Sesampanert sjøørret servert med terriakisaus
- Ovnsbakt kveite servert med grønnsaker, poteter og hummersaus
- Torsk med tradisjonelt tilbehør. Serveres to ganger
- Grillet torskeloin servert med rødvinsglace, grønnsaker og poteter
Poteter
Alle retter serveres med poteter etter ditt ønske.
- Råstekte poteter kuttes i båter og stekes i ovnen med olivenolje, hvitløk og urter
- Gratinerte poteter kokes sammen med kremfløte og gratineres med ost
- Bakte poteter bakes i aluminiumfolie på høy temperatur
- Stekte poteter, kokes først for så stekes i smør
- Kokte poteter
Dessert
- Ostekake med bærcoulis*
- Panna cotta
- Nøttekurv anrettet med frisk frukt/jordbær og sorbet
- Karamellpudding
- Sjokolademousse med skogsbærcoulis*
- Cremé brûlée
- Hotel Norges desserttallerken*
- Varm bærkompott med vaniljeis
- Sjokololadefondant med hjemmelaget brunostis*
- Rømmemousse med marinerte bær
- Avslørte bypiker – rabarbarakompott med pisket krem og kavring
Rettene merket med * inngår ikke i bryllupspakkene